Fiber til bedriftsmarkedet – Eltel og Telia signerer avtale verdt rundt 30-50 mill. NOK

Eltel og Telia har inngått en avtale om installasjoner av fiber til bedriftsmarkedet. Avtalen gjelder for tre år med opsjon for forlengelse, og med et kontraktsbeløp for perioden på 30-50 millioner kroner. Eltel og Telia har det siste året signert både avtale for trådløst bredbånd og avtale på kablet og mobil teleinfrastruktur.

-Vi er svært stolte over at Telia viser oss denne tilliten, og vi vil sørge for effektive leveranser ved å gjøre jobben på rett måte, med de rette verktøyene, i tråd med vår strategiske tilnærming til markedet. Samtidig er det givende å bidra til at Telia kan lykkes med sine satsinger innenfor bedriftsmarkedet, sier Thor-Egel Bråthen, administrerende direktør i Eltel Networks.

Om Eltel
Eltel er en ledende nordisk leverandør av tjenester innen el- og telekommunikasjonsnettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for ca. 938 millioner euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 100. Eltel er notert på Nasdaq-børsen i Stockholm. I Norge er vi ca 950 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo. Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001, ISO 9001 og ISO 45001.

For mer informasjon kontakt: Thor-Egel Bråthen, adm.dir. Eltel Networks, tlf. 908 60 215, mail: Thor.Egel.Brathen@eltelnetworks.no