Bli med oss

Vi er stolte over hvordan vi bidrar til utviklingen av robuste, moderne telekomnett. Bli med oss å bygge bærekraftig infrastruktur

Vi rekrutterer! Se de ledige stillingene våre her

Lyst til å jobbe i Eltel?

Lyst til å jobbe i Eltel?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.

Se ledige stillinger over hele landet

Bli med oss å sikre livslinjene i samfunnet

Vi er stolte over hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av dette for kundene våre, både på jobb og hjemme, av utbygging og drift av 5G-nettet, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. For deg som kan og vil er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.

Mange meningsfulle muligheter

Eltel har en solid posisjon i Norge innen planlegging, bygging, drift og vedlikehold av tekniske tjenester til telekommunikasjonsbransjen. De faglige rollene våre spenner fra ledere, ingeniører, montører, prosjektledere og planleggere samt støttefunksjoner som finans, HR, HMS og Kvalitet og IT.

 

Bærekraft

I Eltel jobber vi for likestilling og mot diskriminering. Les mer om hvordan dette har sammenheng med vår tilnærming til bærekraft.   

Hva bærekraft betyr for oss

Sikkerhet først

Alle som arbeider i Eltel har ansvar for HMS-arbeidet vårt og å ha fokus på kvalitet i alle oppdrag vi leverer. Vårt langsiktige mål er null skader.

Les mer om HMs og Kvalitet i Eltel

Lærlingordning og ledige stillinger hos oss

Søk lærlingplass

Søk lærlingplass

Eltel er en godkjent lærebedrift for telekommunikasjonsmontørfaget. Vi ønsker å være en ledende lærebedrift, med de beste ansatte i vår bransje.

Lærling i Eltel
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Bli med oss å bygge bærekraftig infrastruktur og bidra til utviklingen av moderne, robuste telekomnettverk.

Ledige stillinger