Bli med oss

Vi er stolte over hvordan vi bidrar til utviklingen av robuste, moderne telekomnett. Bli med oss å bygge bærekraftig infrastruktur

Se de ledige stillingene våre her

Lyst til å jobbe i Eltel?

Lyst til å jobbe i Eltel?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.

Se ledige stillinger over hele landet

Bli med å sikre livslinjene i det moderne samfunnet

I Eltel vil du gjøre en jobb som betyr noe for samfunnet. Det er ingen forhåndsbestemte karriereveier hos oss, så dine utviklingsmuligheter er mangfoldige.

Å jobbe i Eltel

Eltel har en solid posisjon i Norge innen planlegging, bygging, drift og vedlikehold av tekniske tjenester innen telekommunikasjon. Tjenestene dekker blant annet brebånd, mobilnett og kringkastingsnett. Digital og samfunns-messig utvikling gjør at entreprenørens rolle som strategisk og operativ samarbeidspartner blir stadig viktigere, og i Eltel vil du gjøre en jobb som betyr noe for samfunnet. 

Lærlingordning og ledige stillinger hos oss

Søk lærlingplass

Søk lærlingplass

Eltel er en godkjent lærebedrift for telekommunikasjonsmontørfaget. Vi ønsker å være en ledende lærebedrift, med de beste ansatte i vår bransje.

Lærling i Eltel
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Bli med oss å bygge bærekraftig infrastruktur og bidra til utviklingen av moderne, robuste telekomnettverk.

Ledige stillinger

Bærekraft

I Eltel jobber vi for likestilling og mot diskriminering. Les mer om hvordan dette har sammenheng med vår tilnærming til bærekraft.   

Hva bærekraft betyr for oss

Sikkerhet først

Alle som arbeider i Eltel har ansvar for HMS-arbeidet vårt og å ha fokus på kvalitet i alle oppdrag vi leverer. Vårt langsiktige mål er null skader.

Les mer om HMs og Kvalitet i Eltel