Innendørs mobildekning

God mobildekning har blitt et krav uavhengig av hvor man er. Nye byggeforskrifter med strengere krav til energisparing og miljøvennlighet og nye mobilteknologier lager utfordringer for mobilsignalene. Mange av oss får dårligere dekning innendørs. Det finnes håp for deg som sliter med dekningen.

Det kan være fristende å prøve å installere en mobilforsterker, eller repeater, selv. Det finnes både passive og aktive repeatere. Den første typen forsterker ikke signalene og vil mest sannsynlig ikke hjelpe noe særlig. Aktive repeatere er ulovlig å sette opp uten tillatelse fra operatørene, hvilket ingen operatør i Norge gir. Det er viktig at profesjonelle aktører i samarbeid med operatør forestår installasjonene. 

Gode løsninger

Bedrifter har flere alternativer for å bedre innendørsdekningen, og det finnes også gode løsninger for privatpersoner. Eltel samarbeider med utbyggere og mobiloperatører i planleggingsfasen av nye bygg for å sørge for full innendørs dekning fra dag én. For eksisterende bygg jobber vi sammen med gårdeiere og blir med på befaring og utfører dekningsmålinger for å finne den optimale løsningen. Vi prosjekterer komplette anlegg og installerer som avtalt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om innendørs mobildekning.

 

Cel-Fi

Cel-Fi er én mulig løsning for bedre innendørsdekning.

Det er en signalforsterker som plukker opp gode 4G-signaler utenfra og sender dem innendørs ved hjelp av flere rutere som plasseres inne i lokalet.

 

Kontaktperson

Innendørs mobildekning

Vil du vite mer?
987 02530 innendorsdekning@eltelnetworks.no