Fiber og HFC

Eltel er markedsledende innen planlegging, utbygging, drift og vedlikehold av alle typer infrastruktur for kommunikasjonsnettverk. Vi bygger og drifter bredbånd over hele landet. Sammen med de nasjonale og regionale operatørene sikrer vi videre utbygging og stabile nettverk for et bærekraftig samfunn. Vi har erfaring fra alle typer nettverk.

FTTH (fiber privat)

Eltel er ledende i Norden innen utbygging av fiberoptiske nettverk. Våre initiativ for å utvikle verdiforslag til markedet og drive effektiviseringsarbeid sammen med kundene våre har vi samlet under en paraply; Fiber Force TM. 

Gjennomføring av fiberprosjekt har ofte et omfang og en tidsplan som forutsetter en fastlagt metode for å sikre den nødvendige fremdrift og styring av prosjektet. Fiber Force omfatter hele prosjektsyklusen - fra planlegging og design av nettverket og prosjektoppstart til videreføring av implementert løsning og installasjon for sluttbrukeren.

FTTB (fiber bedrift)

Skytjenester, videomøter og kontorapplikasjoner gjør bedrifter avhengige av en rask, stabil og sikker internettforbindelse. Eltel har bred erfaring med planlegging, bygging og drift av fiberlinjer til bedrifter.

HFC (hybrid fiber coax)

Det gamle kabel -TV-nettverket har blitt oppgradert med ny teknologi for å kunne levere raskt og sikkert internett til både hjem og bedrifter. Eltel har lang erfaring med bygging og drift av HFC- nettverk. Ved å oppgradere nettene til å kunne tilfredsstille kravene til den siste teknologien, vil nettverket gi deg en rask og sikker internettlinje.

 

Kontaktperson

Fiber og HFC

For mer informasjon
987 02530 servicesenteret@eltelnetworks.n