Gode løsninger for telekom, EV-lading og solcelleanlegg

e-Mobility

e-Mobility

Eltel leverer ladeløsninger for alle typer bolig og næringsbygg i tillegg til større anlegg for hurtigladere. Det har gitt oss solid kompetanse på installasjoner og drift av ladeløsninger til både privat- og bedrifts-markedet.Vi kommer gjerne på befaring og finner en løsning som passer for deg og ditt behov.

Valg av ladestasjon
Opplever du dårlig mobildekning innendørs?

Opplever du dårlig mobildekning innendørs?

De fleste mobiltelefonsamtaler og over 80 prosent av datatrafikk foregår innendørs. På grunn av nye byggemetoder og energikrav blokkerer moderne bygg for mobilsignaler. 5G-teknologi med høyere frekvenser gjør det også vanskeligere for signaler å trenge igjennom vegger og vinduer. I tillegg forventer brukere høyere datahastigheter og også dekning i heiser, garasjeanlegg og kjellere. Dette gjør det nødvendig med egne løsninger for innendørs mobildekning.

Innendørs mobildekning
Bedre trådløs dekning

Bedre trådløs dekning

Internett er en fantastisk ting. Det underholder, utdanner, bringer folk sammen og engasjerer. Ingen aksepterer dårlig WiFi-dekning og «lagg» på videokonferanser eller gaming. Vi har solid erfaring med å sikre robuste og stabile løsninger.

Privat og bedrift