Gode løsninger for telekom, eMobility og solcelleanlegg

eMobility

eMobility

Eltel leverer ladeløsninger for alle typer bolig og næringsbygg i tillegg til større anlegg for hurtigladere. Det har gitt oss solid kompetanse på installasjoner og drift av ladeløsninger til både privat- og bedrifts-markedet.Vi kommer gjerne på befaring og finner en løsning som passer for deg og ditt behov.

Valg av ladestasjon
Solenergi - Klimaansvar og lønnsom investering

Solenergi - Klimaansvar og lønnsom investering

Fornybar energi er en viktig forutsetning for å få gjennomført det grønne skiftet. Eltel har over tid utviklet solid kompetanse innen prosjektering, etablering og drift av anlegg basert på fornybar energi. Vi hjelper deg med lønnsomme og gode løsninger innen solenergi.

Klimaansvar og lønnsom investering
Opplever du dårlig mobildekning innendørs?

Opplever du dårlig mobildekning innendørs?

De fleste mobiltelefonsamtaler og over 80 prosent av datatrafikk foregår innendørs. På grunn av nye byggemetoder og energikrav blokkerer moderne bygg for mobilsignaler. 5G-teknologi med høyere frekvenser gjør det også vanskeligere for signaler å trenge igjennom vegger og vinduer. I tillegg forventer brukere høyere datahastigheter og også dekning i heiser, garasjeanlegg og kjellere. Dette gjør det nødvendig med egne løsninger for innendørs mobildekning.

Innendørs mobildekning
Privat 5G
tirsdag 5. desember 2023

Privat 5G

5G muliggjør blant annet digitalisering og automatisering i industrien, og gir mulighet for at man kan sette opp private og lukkede nett innenfor et avgrenset område. Private 5G-nett gir bedrifter store muligheter for innovasjon, spesielt når det gjelder sikkerhet, kontroll og autonomi. Skreddersydd kapasitet på egne frekvenser, lav forsinkelse og mulighet for mange tilkoblede enheter samtidig, gir nye muligheter for høy produktivitet og tryggere arbeidsmiljø.

Privat 5G
Bedre trådløs dekning

Bedre trådløs dekning

Internett er en fantastisk ting. Det underholder, utdanner, bringer folk sammen og engasjerer. Ingen aksepterer dårlig WiFi-dekning og «lagg» på videokonferanser eller gaming. Vi har solid erfaring med å sikre robuste og stabile løsninger.

Trådløst nett
Offshore

Offshore

Robuste kommunikasjonsnett offshore er en nødvendighet. Sammen med verdensledende utstyrsleverandører leverer og installerer vi komplette radiolinje løsninger for offshorenæringen.

Offshore Telecom Services
Fiber og HFC

Fiber og HFC

Bredbånd er nødvendig for å få internett. Teknologiene er mange og uavhengig av om du har fiber, coax eller kobber har Eltel kunnskap og erfaring til å finne optimale løsninger.

Fiber og HFC
Mobil og radiolinje

Mobil og radiolinje

De siste 20 årene har vi vært med på utrulling av 2G, 3G, 4G og nå bygger vi 5G for fullt. Eltel utfører planlegging, bygging, drift og vedlikehold av mobilnettet.

Mobil og radiolinje