Bedre dekning og ytelse på trådløse nett, hjemme eller på jobb

Et godt, stabilt nett er en nødvendighet for de fleste av oss for velfungerende dager, både på arbeid og på fritiden. Problemer med dekning eller ytelse i nettet skyldes ofte forhold inne i boligen, ikke i selve utstyret eller tjenesten. Derfor vil vi anbefale først å sjekke hvor hindringene ligger. Dette kan en av våre dyktige montører hjelpe deg med.

Opplever du områder med dårlig dekning?

Det kan være flere årsaker til at det ikke er like god dekning i alle deler av et bygg eller en bolig. Murvegger, varmekabler i gulv eller at det trådløse nettet skal rekke over flere etasjer kan være årsaker til at det blir "hull" i dekingen. 

Med ganske enkle grep og tilleggstjenester kan vi utbedre kablede og trådløse nettverk for stabil kontakt i hele bygget, der du har behov for det.

Da vil vi først gjøre en dekningsmåling for å avdekke problemområder, og våre dyktige montører kan foreslå løsninger for å sikre bedre trådløs dekning når man bruker nettverket.

Mesh-nettverk

Mesh-nettverk gir god dekning.Tanken med mesh er at man ved hjelp av flere noder (små forsterkere) lager et slags «spindelvev» av WiFi-nettet på kontoret eller i boligen din. Disse nodene opererer som satellitter i det samme nettverket og kommuniserer med hverandre for å levere et så stabilt nettverk som mulig.  ​

Kontaktperson

Eltel Servicesenter

Kontakt oss på chat, mail eller telefon
987 02530 servicesenteret@eltelnetworks.no