Mobil og radiolinje

Eltel jobber sammen med de store nasjonale operatørene for å bygge fremtidens mobilnett. Vi prosjekterer, bygger og drifter mobilnett og radiolinjer over hele landet. Med dekningsmålinger og gode radioplaner, utformer vi de optimale løsningene. Vi har lang erfaring fra alle typer prosjekter, både store og små og kan bistå i alle faser av prosjektene.

5G er viktig i fremtidens mobilnett. Hva gir det oss?

5G står for 5. generasjons mobilnett. Det gir god dekning, superrask oppkobling, lav forsinkelse, høy kapasitet og hastigheter, korte svartider og tilgang til nettet – over alt, hele tiden.

Teknologien åpner opp for en mengde nye bruksområder. Mobile enheter kan ta i bruk helt nye spillopplevelser og bedrifter kan ta i bruk selvstyrte maskiner og kjøretøy. Helsetjenester kan fjernstyres og offentlige tjenester kan automatiseres.

5G er laget for å kunne håndtere langt flere enheter, vi har ikke lenger én mobil hver, men «alt» er koblet på nett – TV-en, overvåkingskameraer, varmestyring på hytta, smartklokker og mange slags sensorer. Et samlet begrep er «tingenes internett». 5G gjør det mulig å ha alle disse enhetene koblet til samtidig.

Kontaktperson

Mobil og radiolinje

For mer informasjon
987 02530 servicesenteret@eltelnetworks.no