Kunnskap skaper muligheter

Når skolen og lærlingtiden er over vil vi legge til rette for fagprøven og støtte og veilede deg slik at du når målet ditt. Eltel kan tilby en variert hverdag og spennende arbeidsoppgaver med god oppfølging av en fadder med fagbrev. Lærlingene får tett oppfølging av Opplæringskontoret for elektrofag.

Anbefaler Eltel som læreplass

Lærlingeordningen er viktig for å rekruttere nye folk inn til bransjen vår. Adrian Isaksen, fersk telekommontør hos Jarle Lothe i West Mobile & Energy Solutions, er helt enig. Etter å ha gått lærlingetiden hos oss, har han nå tatt fagbrev, og er strålende fornøyd med yrkesvalget sitt. 

På spørsmål om fremdriftsplaner svarer Adrian at på kort sikt  er det å bli bedre på det han holder på med nå. På litt lengre sikt er planen å ta elektrikerfagbrev. Han ser behovet for elektrikere som kommer inn som telekomlærlinger, en kombinasjon som vil være nyttig i fremtiden. Her har han fått gode råd fra leder og fra kolleger om hvordan det er lurt å tenke fremover.

Skap en god fremtid 

26 år gamle Christiane Brekka Brandshaug fra Bærum er en av de mange serviceinnstilte medarbeiderne her i Eltel. Etter å ha gått VG3 Dataelektroniker på Malakoff vgs i Moss, endte hun opp som lærling hos Eltel i Bergen. Nå er hun i gang med å fullføre sitt andre fagbrev, noe hun mener er et godt eksempel på at Eltel satser på den som vil og får det til.

 – Som et stort selskap sørger Eltel for god opplæring, både mens du er lærling og gjennom senere videreutdanning og kursing. De er opptatt av at du får anledning til å skape en god fremtid for deg selv, samtidig som du er med på å skape fremtidens samfunn, avslutter Christiane.