Eltel bygger fjerdegenerasjons mobilnett for Huawei og har mottatt partnerpris

Eltel Networks bygger fjerdegenerasjons mobilnett for Huawei og har mottatt den prestisjetunge europeiske partnerprisen fra dem.


Eltel Networks har inngått en kontrakt med den kinesiske telekommunikasjonsleverandøren Huawei om å bygge fjerde generasjons mobilnett, også kalt LTE-nett.

Kontrakten innebærer at Eltel Networks står for den største andelen av utvidelsen, og vil være ansvarlig for installasjon og idriftsettelse av både radio-link og radio- basestasjoner. Eier av nettet som skal bygges over hele landet er Net4Mobility, som er et samarbeid mellom Tele2 og Telenor.

"Denne kontrakten er veldig spennende for oss siden Huawei er en sterk spiller som de siste årene har vunnet markedsandeler over hele verden, både på faste og mobile nett. Ytterligere et bevis på at vårt samarbeid med Huawei fungerer veldig bra er at Eltel som en av to leverandører i de nordiske landene har fått en pris for beste partner i vårt geografiske område", forteller Casimir Lindholm, CEO i Eltel Networks Sverige.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Casimir Lindholm, CEO Eltel Networks, Sverige
casimir.lindholm @ eltelnetworks.com, tlf. +46 8 593 785 55

Carin Andersson, Pressekontakt Eltel Networks, Sverige
carin.andersson @ eltelnetworks.com, tlf. + 46 70 543 72 24