Cygate og Eltel – partneravtale

Eltel har signert en avtale med selskapet Cygate. Avtalen er en styrking av partnerskapet mellom de to selskapene. Avtalen med Cygate innebærer at Eltel vil være foretrukken samarbeidspartner for installasjons- og driftstjenester innenfor Digital Signage - digitale skjermløsninger.

Eltel vil installere digitale skjermer, høyttalere og mediespillere, samt noen typer kommunikasjonsutstyr. I tillegg skal Eltel utføre førstelinje- vedlikeholdstjenester på utstyr som er installert i Sverige.

- Eltel har kapasitet, kompetanse og den erfaring som trengs for å håndtere installasjoner og holde et høyt servicenivå. Med erfaringen og en landsdekkende organisasjon oppfyller de våre krav til å kunne tilby våre kunder stor tilgjengelighet over hele landet. Det er også en samarbeidspartner som vi kan vokse med utenfor landet, sier Mats Mägiste som er teknisk ansvarlig i Cygate.
 
For mer informasjon, ta kontakt med:
Casimir Lindholm, Administrerende direktør i Eltel Networks Sverige
casimir.lindholm @ eltelnetworks.com
Tel: +46 8 593 785 55

Om Cygate
Cygate er Nordens ledende på systemintegrasjon innen data-, video-og telekommunikasjon. Selskapet er et heleid datterselskap til TeliaSonera.
www.cygate.com

Informasjon om Digital Signage
Digital Signage er et elektronisk display som viser informasjon, reklame og andre meldinger. Digitale skjermer finnes både i offentlige og private miljøer som for eksempel butikker og på bygninger. Det benyttes forskjellige teknologier som for eksempel LCD, LED, plasmaskjermer, eller prosjekterte bilder.

Bruk av Digitale Signage til reklame er en form for ut-av-hjemmet-reklame der innhold og budskap vises på digitale skjermer, med et felles mål om å leverer målrettede meldinger til bestemte steder til bestemte tider. 
Digital Signage er et forretningsområde som forventes å vokse raskt i de kommende årene.