Eltel satser på jernbane

Eltel er nå på jakt etter en dyktig leder og forretningsutvikler for vår satsning innen jernbane i Norge. Eltel er et internasjonalt konsern innen infranet. Infranet er kombinasjonen av elektrisitet, telekommunikasjon og IT-tjenester.

For å bygge og drifte jernbane trenger man elektrisitet, telekommunikasjon og IT. Vi ser derfor dette markedet som en naturlig forlengelse av vår virksomhet i Norge. For å se hvilke tjenester Eltel tilbyr innen jernbane kan du lese mer under Jernbane  under våre Business Solutions.

I Finland og Sverige har Eltel vist at vi leverer konkurransedyktige tjenester med god kvalitet. Nå skal vi inn på det norske markedet. Gjennom en felles ledelse for forretningsområdet jernbane i konsernet og tett internasjonalt samarbeid skal Eltel på sikt ta markedsandeler innen dette området.

Er du interessert i å få vite mer om stillingen som Forretningsutvikler Jernbane? Du finner utlysningen og kontaktperson på våre rekrutteringssider under tittelen Forretningsutvikler Jernbanesatsing   

Eltels forretningsområde Jernbane og Vei og satsningen i Norge ledes av Fredrik Häggström. Har du spørsmål om forretningsområdet kan du ta kontakt med Fredrik på e-post: Fredrik.Haggstrom@eltelnetworks.com eller tlf; +46 076-7763144.