Eltel signerte to nye kontrakter med Fortum

20 personer tilbudt ansettelse hos Eltel.

Eltel har fått ansvar for Fortums forberedelse- og planleggingsressurser i Stockholm, Dalarna og Hälsingland. Avtalen trådte i kraft 1. januar 2011. Avtalen varer i to år og innebærer at Eltel får større forpliktelser i Fortums prosjekter. Dette betyr igjen at Eltel skal levere nøkkelferdige prosjekter som involverer planlegging, design og gjennomføring.

- Fortums kunder har høye krav til kraftforsyningssikkerhet, og det er og vil fortsatt være vårt fokusområde. Selskapene vi nå har inngått avtaler med har field service som sin kjernevirksomhet og jobber stadig med å utvikle disse for å være i forkant. De ansatte som nå bytter selskap er svært erfarne og kompetente og disse vil også kunne bidra sterkt. Vi tror derfor at denne løsningen er den beste for våre kunder, ” sier Administrerende direktør i Fortum Distribusjon Mats Ahlberg. 

Eltel har også blitt betrodd av Fortum til å ta over alle deres ressurser som er involvert i arbeid med spenning, også kalt AUS. Avtalen gjelder for fire år med opsjon på ytterligere to år. Denne avtalen innebærer at Eltel dekker store deler av Fortums behov for disse tjenestene i hele Sverige. Eltel vil gjennom denne avtalen være et av de få selskapene i Sverige som har isolerte "sky lifts” hvor du har mulighet til å gjennomføre arbeid uten å koble ut strømmen. Ved å tilby Fortum og andre kunder AUS-tjenester tar Eltel nok et skritt i utvikling og raffinering av sine tilbud innen elektrisitet. 

Kontraktene omfatter i alt omlag 20 personer som alle vil få tilbud om ansettelse i Eltel.

- Eltels investeringer innen strøm startet for fire år siden. Med disse to kontraktene kan vi kan fortsette å tilby våre kunder service på flere steder i landet, og spesielt på de større prosjektene. Vi ønsker våre nye medarbeidere hjertelig velkommen, sier Administrerende direktør i Eltel Networks Sverige, Casimir Lindholm. 

For mer informasjon, ta kontakt med:
Casimir Lindholm, Administrerende direktør i Eltel Networks Sverige
casimir.lindholm @ eltelnetworks.com
Tel: +46 8 593 785 55