Polsk telekommunikasjon i trygge hender

Eltel Networks SA (ENSA) og deres største kunde Telekomunikacja Polska SA (TPSA) har signert to rammeavtaler for å sikre vedlikehold, tilkobling og utbygging av telenett til tre millioner polske husstander.

Telekomunikacja Polska SA (TPSA) er den ledende leverandøren av telekommunikasjonsløsninger i Polen. Et av Eltels 4 selskaper i landet Eltel Networks SA (ENSA) er landets største leverandør av nettverks¬vedlikehold.

Den første rammeavtalen for bygging av fastnett dekker de utbyggingstjenester som ENSA skal utføre de neste 3 årene. Byggetjenestene omfatter installasjon, modernisering, reparasjon og demontering av telenett.

I tillegg til avtale om utbygging er også ENSA og TPSA langsiktige partnere på vedlikehold av telekommunikasjonsnettverk. Eltel ble den ledende partneren etter oppkjøp av serviceselskapene av K-TEL og TKC i Polen i 2007. Vedlikeholdstjenestene for TPSA inkluderer blant annet utbedring av nettverksfeil, sikring av telekommunikasjonstjenester til abonnentene, sikre at telekommunikasjonsutstyret fungerer og kabelinstallasjon. 

I dag jobber over 1200 kvalifiserte ENSA-teknikere med vedlikehold, tilkobling og utbygging til tre millioner TPSA- abonnenter. Hovedkontoret til ENSA ligger i Poznan. Eltel Networks Telecom z.o.o, er et annet datterselskap av Eltel Konsernet i Polen. Selskapet er spesialisert på field service til mobiloperatører og teknologileverandører. Dette selskapet er også en av de ledende leverandørene innen sitt felt i Polen.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Dawid Kunc, tlf. +48 502 497 059
dawid.kunc@eltelnetworks.com