Det Svenske Trafikverket gir Eltel Networks Infranet AS ny tillitt

Eltel Networks Infranet AB har vunnet en kontrakt som dekker drift/vedlikehold og kontrakter i Trafikverkets anlegger i hele Sverige, samt i Oslo og København.

Eltel har hatt kontrakt med det Svenske Trafikverket siden 2010. Den nye kontrakten inneholder en rekke forbedringer som ble avtalt under den forrige avtaleperiode.

Kontrakten, som starter 2014-12-01, er på tre år med mulighet for ett pluss ett års forlengelse. Kontraktsverdien er anslått til å være i overkant av 300 MSK.

Fokuset på det Svenske Trafiknettverket, som er et av de største i landet,  vil i hovedsak innebære å jobbe i en rekke tekniske områder som IP-LAN, kabel -og mobilteknologi . Service døgnet rundt, installasjoner og forebyggende korrigerende vedlikehold er også inkludert i avtalen.

"For Eltel betyr denne kontrakten en tillit til å fortsette på den veien vi startet sammen med det svenske Trafikverket. Eltels spesialisering og dyktige medarbeidere, kombinert med moderne og effektive mobile arbeidsplasser, gir en meget høy leveransekvalitet. Dette gir også en høy effektivitet, som resulterer i lave kostnader for kunden. Vi er veldig glade og stolte over tilliten som det Svenske Trafikverket viser oss”, sier Peter Uddfors, Direktør i Telekom Fastnett i Eltel.

Mer informasjon:
Peter Uddfors, Eltel Networks Infranet AB
Tel: +46 8 585 376 00, peter.uddfors@eltelnetworks.com