Eltel har signert en ny kontrakt med Jernbaneverket verdt 20 millioner euro

Eltel har signert en ny kontrakt med Jernbaneverket. Dette er den andre store kontrakten siden den første kontrakten som ble signert i begynnelsen av 2013.

Eltel har etablert seg sterkt på det norske markedet som en partner til Jernbaneverket. I begynnelsen av 2013 signerte Eltel sin første kontrakt om levering av høy- og lavspentanlegg samt telesystemer for bygging av et dobbeltspor nord for Oslo. Den nye kontrakten omfatter lavspentsystem for 14 km jernbanespor mellom Holm og Nykirke, sørvest for Oslo. I mars i år ble Eltel også tildelt kontrakten om et høyspentsystem for samme jernbanespor.

De nye installasjonene omfatter 14 høyspenningskiosker, nødlyssystem og brannventilasjon. Eltel skal også levere systemer for styring, regulering og overvåking av alle installasjoner i tunnelen.

Eltel etablerte avdelingen Jernbane og Vei i Norge i 2012, og har på kort tid etablert en viktig posisjon som prosjektpartner til den lokale jernbanemyndigheten.

"Vi er glade for tilliten Jernbaneverket gir oss, og det å få lov til å levere ett av Norges største elektrifiseringsprosjekter i år. Dette demonstrerer ytterligere Eltel’s vellykkede driftsmodell i forhold til våre evner og muligheter, og hvordan vi deler erfaringer med hverandre på tvers av landegrensene. Det å kunne levere innovative tjenester av toppklasse til kundene er en sterk kombinasjon.” sier Erling Haugnes, direktør i Jernbane og Vei.

Mer informasjon:
Erling Haugnes, Director Rail and Road, Eltel Networks AS
Tel: +47 93269597
Email: erling.haugnes@eltelnetworks.com

Foto fra venstre til høyre:
Erling Haugnes, Eltel Jernbane og Vei Norge og Stine Ilebrekke Undrum, ​Jernbaneverket.