Per Krogager er utnevnt som ny visedirektør for HR i Eltel konsernet

Per Krogager fra Danmark er ansatt som ny visedirektør for HR i Eltel konsernet. Krogager har gjort en karriere i en rekke internasjonale bedrifter i å utvikle deres organisasjoner samt utvikling av HR-funksjoner. Han har også utgitt flere bøker om måling av HR-funksjonen, verdien av organisatoriske KPIer og estimere avkastningen av HR-aktiviteter.

Krogager har en grad tilsvarende en amerikansk doktorgrad i psykologi fra Universitetet i Århus, samt studier i Business Administration fra Handelshøyskolen i Århus. Per Krogager har i sin tidligere karriere arbeidet ved senteret for Organisasjons-og lederutvikling ved det danske Teknologisk Institutt, LEGO System A/S, Radiometer Medical Aps, eid av det amerikanske industrikonsernet Danaher Corporation og Tvilum & MASCO.

"Dette er virkelig en drømmeposisjon for meg. Eltel ser ut til å være et svært interessant selskap i en meget konkurransedyktig og samfunnsmessig betydning. Dessuten får jeg muligheten til å utnytte min internasjonale erfaring." sier Per Krogager.

Axel Hjärne ønsker Krogager velkommen til Eltel: "Vi er veldig glade for at Per begynner i Eltel. Han har en bred erfaring, kunnskap og kompetanse på alle områder innen HR. Han har også en god forståelse for forretningsbehovene, og vi er overbevist om at han vil gjør en stor innsats på Eltels reise som det ledende Infranet selskapet."

Krogager vil være en del av konsernledelsen i Eltel og rapporterer i denne posisjonen til Axel Hjärne, direktør i Eltel konsernet.

Mer informasjon:
Axel Hjärne, President and CEO
axel.hjarne@eltelnetworks.com