Eltels nyervervede selskap VETE signerer en fire års rammeavtale med Jernbaneverket i Norge

Eltels nyervervede selskap VETE Signaltjenester AS i Norge har inngått en fire års rammeavtale med Jernbaneverket. Kontrakten omfatter regionene Midt og Nord, og kontraktsperioden er 2016-2019. Den totale kontraktsverdien forventes å beløpe seg til omtrent 9 millioner euro.

Avtalen omfatter generiske kontroller av eksisterende signalsystemer, som inkluderer både kvaliteten og funksjonalitet til utstyret. Tjenestene omfatter også både korrigerende og akutt vedlikehold. Tjenestene er av stor betydning for Jernbaneverket siden de inneholder både utvidet kapasitet og sikkerhet døgnet rundt. Kontrakten omfatter også ombygging og endringer av eksisterende systemer.

Fredrik Häggström, President - Eltel Rail & Road kommenterer:
"Vi er veldig glad for denne nye kontrakten med Jernbaneverket, og det er et sterkt bevis på kompetansen og konkurransekraften til VETE. Dette er viktig for oss nå som vi bygger våre ressurser for å møte behovene til jernbaneinvesteringer og vedlikeholdstjenester i Norge for årene som kommer ".

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Ingela Ulfves
VP - Investor Relations and Communications   
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen
SVP - Group Communications   
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel er en ledende europeisk leverandør av tekniske tjenester for kritiske infrastrukturnettverk - Infranett – innenfor segmentene Power, Communication og Transport & Security, med virksomhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannia og Afrika. Eltel tilbyr et bredt og integrert utvalg av tjenester som strekker seg fra vedlikehold og oppgraderinger, til store prosjektleveranser. Eltel har en differensiert kontraktsportefølje og en lojal og voksende kundebase av store netteiere. Eltel har ca. 9300 medarbeidere og hadde en omsetning på 1,242 milliarder euro i 2014. Eltels aksjer ble børsnotert på Nasdaq Stockholm i februar 2015.