Eltels forretningsområde Fixed Communication har fått forlenget kontrakt med Trafikverket i Sverige

Eltels forretningsområde Fixed Communication har signert en ett års forlengelse av sin nåværende kontrakt med Trafikverket i Sverige. Verdien av kontraktsforlengelsen er ca. 15 millioner euro, og kontrakten varer frem til slutten av 2018.

Forlengelsen av kontrakten er basert på en treårig kontrakt fra 2015, da selskapene ble enige om en toårig opsjon. Denne tilleggsavtalen gir mulighet for en opsjon på ytterligere ett år, som avgjøres på et senere tidspunkt. Avtalen omfatter installasjon og vedlikehold av tjenester 24/7 av Trafikverkets IT-anlegg for jernbane og vei-infrastruktur i hele landet. Eltel og det svenske Trafikverket har vært samarbeidspartnere siden 2011.

Peter Uddfors, President - Eltel Fixed Communication kommenterer:
"Å utnytte muligheten for å forlenge vår nåværende kontrakt med Trafikverket er gode nyheter for oss. Vi er svært glade for tilliten Trafikverket har til Eltels evner til å levere tjenester, der en av de viktigste indikatorene er leveransesikkerhet av hastekundeordrer. Den utvidede kontraktsperioden gir en mulighet til å videreutvikle våre resultater og vårt sterke samarbeid med Trafikverket. Det understreker også langsiktigheten til forretningsvirksomheten til å levere tekniske Infranett-tjenester. "

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Ingela Ulfves
VP – Investor Relations and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com