Eltels forretningsområde Transport & Security har signert en vedlikeholdsavtale med Banedanmark i Danmark til en verdi av 16 millioner euro

Eltel har inngått en avtale med Banedanmark for drift, support og vedlikehold av nettverksinstallasjoner og tekniske IT-systemer. Kontraktsperioden starter i oktober 2016 og har en varighet på fem år med mulighet på forlengelse i ytterligere tre år. Kontraktsverdien er på ca 16 millioner euro

Banedanmark har valgt Eltel som leverandør til å drifte, støtte og vedlikeholde sine nettanlegg og tekniske IT-systemer døgnet rundt, hele året. Systemet består av ulike kommunikasjonsteknologier for overføring av data og et landsdekkende fiber- og kabel-infrastruktur samt en rekke andre tekniske IT-systemer. Nettverket forenkler IP-kommunikasjonen i hele Banedanmarks nettverk. Overvåkning døgnet rundt fra Eltel Network Operation Center (NOC) i København er også inkludert i kontrakten. Eltel har vært samarbeidspartner med Banedanmark siden 2011.

Thorbjörn Sagner, President - Eltel Aviation & Security kommenterer:
Vi er veldig glade for at Banedanmark igjen har valgt Eltel for drift og vedlikehold av deres nettverksinstallasjoner og tekniske IT-systemer. Dette viser tilliten som Banedanmark har til Eltel når det gjelder konkurranseevnen, sikkerhet av løsningen, og ikke minst fleksibilitet og skalerbarhet av våre tjenester. Vi ser frem til å levere en sikker, effektiv og pålitelig drift og support til Banedanmark og til fordel for alle interessenter.

Kim Remmer, Seksjonssjef - Banedanmark kommenterer:
Vi har jobbet med Eltel i fem år, og vi har tillitt til at Eltel vil støtte oss på en effektiv måte også under den nye kontraktsperioden. Det er veldig viktig for oss å ha kontinuerlig tilgjengelighet for å kunne håndtere uventede og kritiske situasjoner. Dette samarbeidet støtter Banedanmarks visjon om å utvikle og levere trygge, attraktive og effektive jernbanetjenester til alle våre kunder.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Ingela Ulfves VP, IR and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen Director, External Communications and Sustainability
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com