Eltels virksomhet innen kraftoverføring har vunnet en kontrakt for to transformatorstasjoner for E.ON i Sverige til en verdi av 13 millioner euro

Eltel har vunnet en kontrakt for en totalrenovering av to transformatorstasjoner, Söderåsen og Mörarp, som tilhører E.ON Elnät Sverige AB. Kontraktsverdien er på ca 13 millioner euro. Kontrakten er et viktig steg videre for Eltel på det svenske og nordiske markedet for transformatorstasjoner.

Kontrakten for transformatorstasjonene er en totalentreprise for Eltel som inkluderer design, leveranse av alt utstyr, anleggsarbeid, installasjon og driftsettelse, samt demontering av eksisterende transformatorstasjoner. I tillegg til å fullføre renovering av de to 130 kV transformatorstasjoner, inkluderer det en gradvis energitilførsel av stasjonene, der eksisterende deler av transformatorstasjonene frakobles og nye deler kobles inn. Den gradvise energitilførselen er avgjørende for å sikre uavbrutt drift av vitale stasjoner.

Fredrik Menander, Direktør – Power Transmission, Eltel AB kommenterer:
"E.ONs beslutning om å velge oss som hovedleverandør for totalrenovering av de to transformatorstasjonene er en viktig seier for Eltel. Vi tar nå et strategisk steg for å styrke vår posisjon på det svenske og nordiske markedet for transformatorstasjoner. Vi ser frem til et godt samarbeid og effektiv gjennomføring av prosjektet sammen med E.ON ".

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Ingela Ulfves VP – Investor Relations and Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen SVP – Group Communications
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com