Konsernsjef Axel Hjärne slutter i Eltel

Konsernsjefen i Eltel, Axel Hjärne, har besluttet å forlate Eltel. Axel Hjärne har vært ansatt i Eltel i tolv år, og han har vært konsernsjef de siste syv årene. Eltel har vokst betydelig i løpet av den tiden og utviklet seg fra å være en lokal nordisk aktør, til å bli det ledende Infranett-selskapet i Nord-Europa. I februar 2015 ble Eltel notert på Stockholmsbørsen.

"Jeg har nå jobbet i Eltel i over et tiår, og med hele Eltel- teamet har vi gått gjennom mange positive og utfordrende perioder der vi sammen har oppnådd stor suksess. Eltel står i dag sterkt og er godt posisjonert for å fortsette sin suksess. Nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg føler at tiden er inne for å overlate ansvaret til en ny person, og også reflektere over min egen fremtid, "sier Axel Hjärne. Jeg har virkelig trivdes, og jeg er stolt over reisen vi har gjort i Eltel. Jeg kommer til å savne mine fantastiske kolleger og alle våre spennende forretningsmuligheter .

"Jeg beklager at Axel har besluttet å forlate Eltel, men jeg respekterer hans personlige avgjørelse. Axel har gjort en utmerket jobb i å endre, bygge og utvikle Eltel til det ledende, lønnsomme selskapet i Infranett-bransjen. Axel er en moderne leder og han har rekruttert og bygget et sterkt team av ledere som er motiverte til å videreutvikle selskapet, "sier Gérard Mohr, styreleder i Eltel.

Styret har startet en rekrutteringsprosess for å finne en etterfølger til stillingen som konsernsjef. Axel Hjärne vil fortsette i sin stilling inntil en etterfølger er på plass.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Ingela Ulfves
VP – IR and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com