Pressemelding: Telenor forlenger rammeavtale med Eltel

Eltel Networks AS har signert en ettårig forlengelse av eksisterende rammeavtale med Telenor Norge AS. Opprinnelig rammeavtale ble iverksatt i januar 2015, og forlengelsen vil gjøre avtalen gjeldende ut desember 2020. Samarbeidet dekker tjenester innen drift, leveranse og utbygging av mobil og FTTH-nett for Telenor (og tidligere Canal Digital) over store deler av landet.

- Med rask teknologisk utvikling og nye muligheter som trer frem, er det viktig for oss å ha stabile, langsiktige samarbeidspartnere som både tar vare på våre eksisterende løsninger og som vi kan gå opp nye veier med, sier Bjørn Ivar Moen, fungerende administrerende direktør i Telenor Norge.

-Vi er stolte og takknemlige for tilliten vi blir vist ved at Telenor velger å forlenge avtalen med ett år, sier Thor-Egel Bråthen, administrerende direktør i Eltel Networks AS. Vi har et meget godt samarbeid med Telenor, som Norges største aktør på telekom-markedet, og vi er glade for å kunne møte de høye kravene de stiller til oss. En felles strategi og tett samarbeide gjør at vi hele tiden må forbedre oss for å finne de gode, effektive løsningene. Det er meget inspirerende, avslutter Bråthen.

 

For mer informasjon, kontakt:

Trude Holthe Møll

Head of Communications

tlf. + 47 909 62 818, mail: trude.holthe@eltelnetworks.no

 

 

Om Eltel

Eltel Networks AS er en selvstendig forretningsenhet i konsernet Eltel Group. Eltel har sin kjernevirksomhet i Telekom og Kraft. I Norge har selskapet ca. 1090 ansatte og omsatte i 2017 for 2,5 mrd. kr.

Eltel Group er en ledende nordeuropeisk leverandør av tekniske tjenester innen kritiske infrastrukturnettverk – Infranett – innen segmentene Power, Communication og Other. Selskapet har virksomhet i Norden, Polen og Tyskland. Eltel tilbyr et bredt og integrert tilbud av tjenester som spenner fra drift og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Eltel har en diversifisert kontraktsportefølje og en voksende kundebase av store netteiere. I 2017 hadde Eltel en omsetning på 1,3 milliarder euro. Antall ansatte er ca 7 500.