Eltel og Telenor inngår avtale på trådløst bredbånd

Eltel har inngått avtale med Telenor om utrulling av trådløst bredbånd for et tosifret antall millioner.  Avtalen gjelder for perioden juli 2023 til og med desember 2024.

Vi fikk tildelt et betydelig volum i denne tildelingsrunden fra Telenor, sier Thor-Egel Bråthen, administrerende direktør i Eltel. Utrulling av mobilt bredbånd er viktig i den digitale utviklingen i Norge, og vi vil sørge for effektive leveranser ved å gjøre jobben på rett måte, med de rette verktøyene, i tråd med vår strategiske tilnærming til markedet. Vi ser frem til å bidra videre til den fysiske installasjonen av bærekraftige løsninger i et geografisk krevende land for utbygging av bredbåndsbehovet, fortsetter Bråthen.

Partene signerte i april forlengelse av eksisterende rammeavtale for 2024 som dekker  tjenester innen drift, leveranse og utbygging av mobil og fibernett for Telenor over store deler av landet.

For mer informasjon, kontakt:

Thor-Egel Bråthen, administrerende direktør Eltel Norge. Tlf. +47 908 60 215,
mail thor.egel.brathen@eltelnetworks.no

Om Eltel
Eltel er en ledende leverandør av tjenester innen kritisk infrastruktur som muliggjør fornybar energi og effektive kommunikasjonsnettverk. Eltel designer, planlegger, bygger og drifter nettverk for en mer bærekraftig og oppkoblet verden i dag og for kommende generasjoner. Totalt har vi ca. 5000 medarbeidere, og i 2022 omsatte selskapet for 823,6 mill. euro. Hovedkontoret ligger i Sverige, og Eltel ble notert på Nasdaq-børsen i Stockholm i 2015.

I Norge er vi ca 850 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet. I 2022 omsatte selskapet for ca. 1.8 mrd. kroner. 
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo. 

Eltel i Norge er sertifisert iht. ISO 14001, ISO 9001 og ISO 45001.

Les mer på eltelnetworks.no.